SIKKERHED

​"SIKKERHED NÅR DER POLERES
​VINDUER ER VIGTIGT."

VI OPFORDRE VORE KUNDER TIL AT TÆNKE I SIKKERHED, NÅR DE BYGGER NYT ELLER BYGGER OM

Arkitekter og ingeniører har et stort ansvar i forbindelse med nybygninger og ombygninger. Vi opfordrer til altid at tænke på, hvorledes vinduerne skal poleres og at indrette bygningen, så vinduespoleringen kan foregå sikkert og nemt. Dette vil øge sikkerheden og nedsætte omkostningerne til vinduespoleringen.

​​

KAN SIKKERHEDEN I BESTÅENDE BYGNINGER FORBEDRES?

I mange bygninger er det muligt at forbedre sikkerheden ved eksempelvis at montere kroge til vinduespolerenes sikkerhedssele. Vedligeholdelse og eftersyn på vinduesrammer, hængsler etc. er også vigtige faktorer, når man taler sikkerhed både for vinduespoleren, men også for folk som befinder sig på gaden, når der poleres.

​BRUG AF LIFT KAN FORBEDRE SIKKERHEDEN

I dag benyttes personlifte i vid udstrækning til polering af vanskeligt tilgængelige vinduer. Det er vigtigt, at ingeniører og arkitekter tænker på, at der er plads til en lift og at underlaget, hvor liften skal køre er dimensioneret til belastningen fra liften. Hvis der eksempelvis er parkeringskælder, der hvor liften skal køre bør dækket til parkeringskælderen kunne bære liften - men dette er ofte ikke tilfældet.​

Hovedkontor

Nordisk Polering ApS

Jernbanevej 2D, 2tv.

​4720 Præstø

CVR 87625915​​​​

​Tlf.: 55 99 90 34

E-mail: info@nordisk-polering.dk​

STORKØBENHAVNSAFDELING

Nordisk Polering ApS

Nyholms Allé 19

​2610 Rødovre

​​​Tlf.: 39 64 32 23​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.